GUIDEKURS – RAFTING I SJOA

NESTE KURS: 12. juni – 15. juni 2023

Heidal Rafting tilbyr guidekurs i rafting. Få med deg 4 fulle dager med intens aktivitet der du kan lære deg å mestre elva. Vårt raftingkurs har høy kvalitet og passer både for de som har ambisjoner om å bli en profesjonell rafting-guide eller for de som kun ønsker en lærerrik uke på elva. Deltakere som viser talent og interresse vil bli tilbudt plass som treningsguide hos oss. Vi er hele tiden på utkikk etter nye guide-emner, så her har du sjansen.

Kurset er todelt, med både praksis og teori, men med hovedvekt på praksis. Dere vil lære hvordan vannet oppfører seg, hvilke faremomenter og hindringer som finnes i elva, og hvordan vi manøvrerer båten for å komme trygt igjennom disse. Vi lærer hvordan flere båter sikrer hverandre, kommunikasjon på elva og det praktiske i forhold til håndtering/rigging av utstyr. Etter vårt raftingkurs har du et godt grunnlag for å starte som treningsguide hos oss eller et annet selskap. Kontakt oss for mer informasjon.

Guidekurs arrangeres på forespørsel også til andre tidspunkt, for eksempel til andre raftingselskap, firma, vennegjenger og organisasjoner.

Kontakt oss for program. Velkommen på guidekurs hos Heidal Rafting. Et raftingkurs i Sjoa av beste kvalitet.

 

PRIS
7990,-.
Inkludert i prisen er overnatting på rom med eget bad, frokost, lunsj og middag alle kursdager.

VI STILLER MED
Våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest. Eget egnet utstyr kan benyttes.

DU BØR TA MED
Flere sett med ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakta, ullsokker, håndkle og toalettsaker. Ta også med skrivesaker for kurset.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: