BEDRIFTSTUR I SJOA

Opplevelser og inntrykk som styrker samholdet i gruppa

Heidal Rafting har hjulpet mange bedrifter med å skape en unik og minnerik tur for sine ansatte. Å bytte ut kontorstolen med opplevelsesrike dager i Sjoa, er etter vår mening den beste teambuilding aktiviteten som finnes. Et opphold hos oss vil kunne knytte de ansatte tettere sammen og fremme samarbeid. Bedrifter består av forskjellig typer mennesker hvor noen har prøvd det meste før, mens andre er ferske – så våre pakker tar hensyn til spredning i grupper. På forespørsel kan dere bestille og reservere badestamp etter tur eller på kvelden.

Basen til Heidal Rafting ligger idyllisk til på Aamodt gård i Gudbrandsdalen. Omringet av fjell og elver gjør denne plassen til et perfekt utgangspunkt for minnerike dager i Sjoa. Dere vil bo i vår ombygde låve i 4- sengs, dobbelt- eller enkeltrom. Alle våre rom har eget bad og inkluderer sengetøy og håndklær. Hovedbygningen er fra 1747, og her serverer vi frokost og middag i vår koselige peisestue. Etter en full dag med aktivitet kan dere senke skuldrene og nyte god hjemmelaget mat og lokal øl i rommet som tar dere 300 år tilbake i tid. Om dere ønsker en faglig bit er det muligheter for det i løpet av oppholdet.

Alle våre bedriftspakker inkluderer:

Aktivitet(er) – 2 x overnatting på rom med eget bad – 2 x frokostbuffèt – 2 x lunsj/ matpakke – 1 x 3- retters middag

Nedenfor er eksempler på populære program. Ta kontakt om dere ønsker å skreddersy egen opplevelse.

Rafting i Sjoa

  • Dagstur rafting i midtre del av Sjoa
  • Fra: 2470,- per person

Rafting & Juving

  • To spennende opplevelser i Sjoa
  • Fra 3680,- per person

Rafting & Via Ferrata

  • Vann & fjell, en unik kombinasjon i Sjoa
  • Pris: fra 3580,- per person

Tips til en vellykket firmatur til Sjoa

En vellykket firmatur til Sjoa avhenger av mange faktorer. Likevel har vi laget 10 generelle tips som kan være til hjelp når dere planlegger bedriftstur til Sjoa:

Definer formålet: Før du begynner å planlegge firmaturen til Sjoa, må du ha en klar definisjon av formålet med turen. Er det for å styrke samholdet, belønne ansatte for gode resultater, eller kanskje øke salget? Alle bedrifter på besøk hos oss kan benytte seg av vårt konferanserom for en faglig bit mellom aktiviteter.

Planlegg tidlig: Jo tidligere du planlegger firmatur, jo bedre. Det gir dere muligheten til akkurat det programmet dere måtte ønske til tiden dere ønsker. Husk at alle forespørsler til Heidal Rafting i Sjoa er helt uforpliktende.

Sett et budsjett: Det er viktig å ha et realistisk budsjett for turen til Sjoa, og å holde seg til det. Vær oppmerksom på alle kostnader, inkludert transport, overnatting, aktiviteter, mat og drikke, og eventuelle andre utgifter. Her er våre pakker et kjempeverktøy, da de allerede inkluderer overnatting, mat og aktiviteter.

Velg riktig tid på året: Velg en tid på året som passer for formålet med firmaturen, og som også appellerer til gruppen. Sesongen for rafting i Sjoa begynner i mai og går til ut september. Vi tilbyr også andre aktiviteter enn rafting, og noen av disse kan gjennomføres i lengre perioder, mens andre kortere. Kontakt oss tidlig i planleggingsfasen og vi finner en løsning.

Velg passende overnatting: Velg overnatting som passer for gruppen, og som er i tråd med hva de ansatte ønsker. Det unike med Heidal Rafting i Sjoa er at vi tilbyr alt i fra lavvo og gapahuk, til rom med egne bad. Hos oss får dere alt på ett sted slik at dere ikke trenger å booke overnatting en plass og aktiviteter en annen. Skulle dere allikevel ønske å bo et annet sted, er vi mer enn behjelpelige med transport til eller ifra aktivitetene.

Planlegg aktiviteter: Planlegg aktiviteter som er i tråd med formålet for Sjoaturen. Vi tilbyr et bredt spekter av raftingturer, juvturer, Via Ferrata og tauaktiviteter. Rene teambuildingsaktiviteter arrangerer vi også, men vi mener at alle våre aktiviteter på sett og vis går inn under konseptet teambuilding. Når dere først har tatt turen til Gudbrandsdalen, mener vi at dere bør være mest mulig ute og prøve naturbaserte aktiviteter som Sjoa er kjent for.

Tilrettelegg for transport: Sørg for at alle har enkel og pålitelig transport til og fra firmaturen til Sjoa. Kommer dere med egne biler har vi rikelig med parkeringsplasser, gratis selvfølgelig. Ankommer dere med tog er nærmeste stasjon Otta. Ved avtale henter og bringer vi dere dit.

Vær oppmerksom på spesielle behov: Ta hensyn til eventuelle spesielle behov eller krav fra deltakerne, for eksempel diettbehov eller nedsatt funksjonsevne. Vi tilpasser så langt det er mulig, men vi må vite dette på forhånd.

Kommuniser klart: Sørg for å kommunisere alle detaljer om firmaturen klart og tydelig til deltakerne i god tid. Dette inkluderer tidsplaner, reiseruter, aktiviteter og hva som forventes av deltakerne. En representant fra bedriften tar seg av all kontakt med oss og bringer relevant informasjon videre.

Ha det gøy!: Viktigst av alt er at alle sitter igjen med en god opplevelse. Aktiviteter med Heidal Rafting er gøy og utfordrende, men også trygt. Nyt dagene borte fra kontorstolen sammen med gode kolleger.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: