ELVEBRETT I SJOA

Med brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elven, og det er du selv som har kontrollen. Dette er en intens opplevelse hvor man virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Vi surfer på bølger og tar oss nedover elven gjennom strykene. Gruppen får god opplæring og innføring av guidene før turen begynner. Aktiviteten krever at deltakerne er i god fysisk form, men turen kan også tilpasses etter deltakernes nivå og erfaring. Elvebrett passer ypperlig for deg som har raftet noen ganger, og som søker nye utfordringer. Deltakerne må kunne svømme.

VI STILLER MED 
Brett og svømmeføtter. Våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

DU BØR TA MED 
Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten, ullsokker, håndkle og toalettsaker.

DAGSTUR

Dagstur elvebrett i Sjoa er en intens opplevelse for dere som søker nye utfordringer. Turen foregår i midtre del av Sjoa, på strekket vi kaller play run. Det er et passende navn, for her får man virkelig lekt seg gjennom stryk og bølger.

Pris: kr 1640,- inkl. lunsj etter turen (min. 4 pers).
Aldersgrense: 15 år.
Varighet: ca. 4 timer.

FAMILIETUR

Vi tilbyr også elvebrett for foreldre og barn som ønsker en ekstra utfordring. Har dere prøvd familierafting, er dette en naturlig oppfølger. Turen foregår på Gudbrandsdalsågen, og dere får prøvd en tøff aktivitet i kontrollerte former. Surfing på bølger og kjøring gjennom stryk inngår på turen. Vi tilpasser turen etter alder og ferdigheter.

Pris: kr 1115,- (min. 6 pers).
Aldersgrense: 10 år.
Varighet: ca 3,5 time.

En naturlig oppfølger til rafting i Sjoa

Elvebrett, også kjent som riverboard, er en populær aktivitet for de som søker en liten utfordring. Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm, svømmeføtter og svømmehansker, suser dere med hodet først nedover elva. Få, eller ingen aktivitet er så adrenalinfylt som denne. Her får deltakeren virkelig kjenne på elvas krefter. Dette blir IKKE kjedelig!

Elvebrett er er naturlig oppfølger til rafting i Sjoa. Vår tur med elvebrett i Sjoa er i underkant av 10 km lang på midtre del av Sjoa, også kalt play run. Turen begynner med grunnleggende trening i en stor bakevje slik at alle har kontroll før vi begir oss ut på bølgene. Strykene kommer på rekke og rad ettersom elva smalner til og blir brattere. Avhengig av vannføring stopper vi noen ganger underveis og surfer på bølgene. Lite slår den gode følelsen når man kan ri en bølge mens vannet suser forbi.

Mange av de mest populære strykene fra rafting, som; Mikrosurf, Golfstrømmen, Høystakkene, Sjokoladejuvet, Svingen og Ølmaskina, Dølja, ByeByeBaby, Jølgen og Faukstaddroppet, er inkludert. Dette er en mer fysisk krevende aktivitet enn rafting. Noen vil bli slitne, men vi har med nok guider til å hjelpe, inkludert en raftingbåt med årer, der de som vil kan få hvile seg underveis hvis de blir for slitne. Skulle du være ny for både rafting og elvebrett anbefaler vi at du sjekker ut våre pakker. Da får du rafting den ene dagen og elvebrett den andre. Overnatting og alle måltider er selvfølgelig også inkludert. Alt på samme sted hos oss på Sjoa!

For de yngre adrenalinsøkerne kan vi anbefale elvebrett for familier. Turen foregår på Gudbrandsdalslågen, rett ved vår base på Sjoa. Turen begynner med instruksjoner i bakevja før dere går ut i strykene. Turen passer fint for familier der det er spredning i alder på søskenflokken. Dette er en individuell og utfordrende aktivitet for alle, uansett alder.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: