FAMILIERAFTING

Guidet raftingtur for hele familien og en super mulighet til å gjøre noe gøy sammen som familie! Spennende tur, med innlagte aktiviteter der man i tillegg til rafting kan svømme i elva, hoppe fra klipper, ”vannsprutekrig” og kanskje prøve å være guide. Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm får dere instruksjon og opplæring, før våre erfarne guider tar dere trygt nedover elva i kontrollerte former. Dette er en flott introduksjon til en spennende aktivitet.
Etterpå samles vi i grillhuset hvor vår fotograf viser bilder (med forbehold om ledig fotograf) fra turen, og vi serverer kaffe/te, saft og kake.

Våre familieturer foregår på Ottaelva og Gudbrandsdalslågen. Vi benytter Ottaelva når vannstanden tillater det.

PRIS & ALDERSGRENSE 
855,- per person  /  Året barnet fyller 7 år.

VARIGHET
12.00 til ca. 15.30  &  16.00 til ca. 19.30 på travle dager.

VI STILLER MED 
Kvalifiserte guider og transport til og fra elva. Våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

DU BØR TA MED 
Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten på kjølige dager. Håndkle og toalettsaker om dere ønsker å dusje i garderober etter tur.

Rafting for hele familien

Familierafting handler, på samme måte som vanlig rafting, om å navigere en flåte, også kalt raft, nedover en elv. Våre familieraftingturer er skikkelig rafting, med bølger og stryk, men de er av en slik karakter at risikoen for å falle i vannet er veldig lav. I motsetning til “voksenrafting”, hvor strykene kan være veldig krevende og med høyere risiko, er familierafting langt mer tilgjengelig og det kreves mindre av deltakerne. Familierafting anbefales til familier med yngre barn og personer som ikke er svømmedyktige. Heidal Raftings familierafting passer også glimrende som en introduksjon til rafting dersom deltakeren er litt nervøs.

Heidal Raftings familieraftingturer ledes av dyktige og erfarne guider. Disse gir dere grundige
sikkerhetsinstruksjoner og vi går gjennom hva man må gjøre dersom noen faller i vannet. Dere lærer også hvordan man padler og styrer båten før turen setter i gang.

Familierafting er en ypperlig aktivitet som knytter bånd gjennom morsomme og minneverdige opplevelser. Underveis på turen er det mange flotte bølger og stryk, roligere partier i mellom, alt i utsøkt natur. Elvene er også rike på dyre- og fugleliv, så vel som planter. Familierafting kan derfor også være en ypperlig læringsarena.

Familierafting er en raftingtur som i stor grad kan tilpasses den enkeltes fysiske nivå. Barn fra 7 år og oppover kan være med, og vi har utstyr som passer alle i fra størrelse 116 cm til 6XL.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: