2- DAGERS PAKKE

 

Med Sjoa som utgangspunkt tilbyr vi aktive dager i storslått natur. Våre aktivitetspakker er populære og prisgunstige, og et perfekt eventyr for bucketlista. Ta med venner og familie på opplevelsesferie til Sjoa og skap gode minner sammen.  Alle våre pakkeløsninger er all inclusive, slik at dere bedre kan nyte oppholdet og slappe helt av. Ønsker dere å redusere prisen er overnatting i lavvoleiren rimeligste alternativ. Pakkene er eksempler på hva vi tilbyr, men det er også mulig å bytte ut aktiviteter eller legge til ekstra. Ta kontakt om ønsker, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for dere.

Inkludert i alle pakker: 

2 x overnatting i lavvoleir eller på rom med eget bad  –  Aktivitet(er)  –  2 x frokost  –  Lunsj/ matpakke til aktivitet  –  1 x 3- retters middag

Bla nedover på siden for bilder og mer informasjon om de ulike aktivitetene.

Rafting i Sjoa

 • Dagstur rafting i Sjoa
 • Aldersgrense: Fra 15 år
 • Fra 2310,- per person

Playrun & Åsengjuvet

 • Dagstur rafting i øvre- og midtre del av Sjoa
 • Aldersgrense: Fra 18 år
 • Fra 3950,- per person

Rafting & Elvebrett

 • To våte, og utfordrende aktiviteter
 • Aldersgrense: Fra 15 år
 • Fra 3880,- per person

Rafting & Via Ferrata

 • Fjell & Vann
 • Aldersgrense: Fra 15 år
 • Fra 3420,- per person

Ekstrem i Sjoa

 • Rafting, elvebrett, brupendel & ekstremjuving
 • Aldersgrense: Fra 16 år
 • Fra 5800,- per person

Dagstur rafting i Sjoa – Playrun
Klassikeren i Sjoa, og turen som satte Norge på det internasjonale raftingkartet. Sjoa er kjent for å være en av Europas beste elver for rafting. Turen går gjennom flotte juv på krystallklart blått vann gjennom tettstedet Heidal. Avhengig av vannstand, er turen ca. 16 km lang, og vi skal gjennom alle de kjente strykene som Golfstrømmen, Høystakkene, Svingen og Bye-Bye-Baby. Dagstur rafting i Sjoa på playrun passer for alle, fra adrenalinsøkere som ønsker å oppleve de mest utfordrende linjene, til de som bare ønsker å slappe av og nyte naturen – og alt imellom. Turen varierer på ulik vannstand med surfing på høyere vann og mer teknisk rafting på lavere vann. Våre erfarne og hyggelige guider tar dere trygt ned strykene med mye moro og spenning underveis. Midtveis har vi pause med varm gryterett, salat og brød på lunsjplassen vår ved elvebredden. Vi fyrer også opp bål og koker kaffe før vi tar fatt på siste delen av Sjoa. Ved lavere vannstand avslutter vi turen med den berømte Vaskemaskina.

Rafting i Sjoa – Åsengjuvet
Dette er en enda større utfordring og naturopplevelse enn turen gjennom Heidal. Turen går gjennom den øvre delen av Sjoa, og skiller seg fra turen gjennom Heidal ved at noen av strykene er større og ekstra lange. Her renner Sjoa gjennom flotte juv hvor fjellsidene reiser seg over hundre meter fra elvebredden. Varm mat serveres når vi kommer tilbake på basen. Dette er turen for eventyrlystne, svømmedyktige personer i normalt god form.

Elvebrett
Med brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elven, og det er du selv som har kontrollen. Dette er en intens opplevelse hvor man virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Vi surfer på bølger og tar oss nedover elven gjennom strykene. Gruppen får god opplæring og innføring av guidene før turen begynner. Aktiviteten krever at deltakerne er i god fysisk form, men turen kan også tilpasses etter deltakernes nivå og erfaring. Elvebrett passer ypperlig for deg som har raftet noen ganger, og som søker nye utfordringer.

Via Ferrata
Nå kan du sveve i luften med flott utsikt over Sjoa og fjellene rundt. Vi har gjort klatring tilgjengelig for flere, og tilbyr nå Via Ferrata rett bak basen vår. Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den vertikale veggen opp mot Slåberget. Siste etappe er en 30 meter lang balansebru over et juv hvor det er 150 meter rett ned. Denne kiler godt i magen! Brua er valgfri, og må ikke gjennomføres for å fullføre turen. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus.

Brupendel
Adrenalin-kick i trygge former. Festet i klatretau med kroppssele og hjelm kaster du deg utfor brua og suser ned mot vannflata før det går oppover og det hele snur. Her får du flere heftige sug i magen før det hele roer seg, og du blir trukket opp på brua igjen. Brupendling er en grensebrytende aktivitet, der du har vokst som person etter gjennomføring.
Passer utmerket som tilleggsaktivitet etter rafting, eller som egen aktivitet i et større opplegg.

Ekstremjuving
En utfordrende juvtur der vi tar oss ned Mæhlumsåa i nærheten av vår base. Dette er en klassisk juvtur med høye rappeller på både 20 og 30 meter. Mot slutten får dere en fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen, før vi avslutter med en 65 meter rappell ned fossen. Turen krever ingen forkunnskaper, men det er en fordel om deltakerne har rappellert tidligere. Deltakere kan ikke ha høydeskrekk.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: