Hvorfor velge Heidal rafting

 

 

Heidal Rafting ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elven Sjoa og nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for små og store grupper, både til lands og til vanns. Basen har en unik plassering på en gammel gård rett ved Sjoa elv. Vårt eldste bygg er fra 1747, hvor vi serverer frokost og middag i vår autentiske peisestue. Av overnatting tilbyr vi rom på låven, i leiligheter, eller i vårt koselige stabbur. Som eneste raftingselskap i Sjoa tilbyr vi rom med egne bad. Om dere skulle ønske enklere standard kan man også bo i egne telt eller i lavvoleiren med tilgang til sanitæranlegg og felleskjøkken. 

Rafting i Sjoa er vårt mest populære produkt, men vi tilbyr også Via Ferrata, ulike juvturer, klatring, elvebrett og tauaktiviteter. For større grupper tilbyr vi også teambuilding på forespørsel. Basen er sentralt plassert til alle våre aktiviteter med kort vei til Sjoa elv og fjellveggen rett bak resepsjonen. På tunet er det store grøntarealer hvor man kan spille volleyball, klatre i klatrevegg, bade, eller bare slappe av med en lokal øl. Hos Heidal Rafting får dere alt på ett sted, slik at dere bedre kan slappe av og nyte oppholdet. 

Sjoa er et perfekt utgangspunkt for actionfylte og minnerike dager i Gudbrandsdalen, enten man ønsker en dag på elva eller i fjellet. Når man først har tatt turen anbefaler vi at dere blir flere netter for å utforske området. Våre pakkeløsninger er eksempler på våre mest populære pakker, men mulighetene er uendelige. Ta kontakt så er vi behjelpelige med å skreddersy det perfekte oppholdet for deg og din gruppe. 

Strykene i Sjoa er verdenskjent for rafting og andre vannaktiviteter, og vi har gjester fra alle verdens hjørner på besøk hver sommer. Mange kommer også tilbake år etter år. For den eventyrlystne og erfarne rafteren er vi eneste selskap som tilbyr rafting i Åmotfallene, den nederste delen av Sjoa elv. Dette er Sjoas mest utfordrende raftingtur med tekniske og sammenhengende stryk. For de som foretrekker fjell, er vi eneste tilbyder i Sjoa av Via Ferrata og ekstremjuving med rappeller så høye som 60 meter. Vann og fjell er en unik kombinasjon i Sjoa, og hos oss kan dere klatre på formiddagen og rafte inn i solnedgangen på ettermiddagen. På kveldstid venter middag og badestamp. 

Vårt team i Heidal Rafting er klare til å gi dere et uforglemmelig opphold på Sjoa. Vi setter kvalitet i høysete, og brenner for å gi våre gjester en god og trygg opplevelse. Våre guider har en genuin interesse for det de gjør og en stolthet til jobben sin. Vi har det gøy på jobb og håper dere vil være med på å skape gode minner sammen med oss. 

Velkommen til Sjoa – en minnerik opplevelse 

 

 

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: