UTDRIKNINGSLAG

Overveier dere utdrikningslag utenom det vanlige? Heidal Rafting tilbyr festlige og utradisjonelle aktiviteter for utdrikningslag.

Dere innkvarteres i lavvoleiren eller på rom innendørs. Alle våre rom har egne bad og inkluderer sengetøy og håndklær. Om morgenen serverer vi frokostbuffèt i peisestua, før vi tar dere med på dagstur rafting i Sjoa gjennom Heidal. Dette er klassikeren i Sjoa, og garantert gøy for hele gruppa. Midtveis på turen serverer vi varm gryterett med brød og salat, før vi tar fatt på de siste strykene. Etter turen samles vi i grillhuset og ser på bilder, drikker kaffe og prater om alle som svømte under raftingturen. Etter hvert rusler vi ned til brua og prøver brupendling. Denne aktiviteten minner om strikkhopp, og dere vil garantert få utfordret dere selv litt. Om kvelden kommer guidene over til campen og griller for dere, og festen kan begynne for fullt. I lavvoleiren og på rom er det tillatt med medbrakt alkohol, men vi har både utendørs og innendørs bar med alle rettigheter. Morgenen etter serverer vi frokost, før dere tar turen hjemover når forholdene måtte tillate det.

Pris: fra 2810,- per person.

Utdrikningslaget kan også gjøres rimeligere om dere booker ettermiddagstur rafting i Sjoa, 3- retters BBQ, og kun èn overnatting i lavvo med frokost.

Pris: 1745,- per person.

 

VI-STILLER-MED
Kvalifiserte guider, våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

DU BØR TA MED
Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten, ullsokker, håndkle og toalettsaker.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: