Heidal Rafting i Sjoa er åpen for overnatting i påskeferien, så om dere ønsker frisk fjelluft og fine skiforhold er dere på rett sted. Om du er typen som bruker påsken på ski, anbefaler vi disse stedene:

1. Hafjell: Dette fjellområdet nær Lillehammer tilbyr ikke bare flotte skifasiliteter, men også fantastisk utsikt og varierte aktiviteter for hele familien. Det er et populært reisemål for påskeferien.
2. Sjusjøen: En vakker fjellbygd som er kjent for sitt omfattende løypenett for langrennsløpere. Sjusjøen gir deg tilgang til storslått natur og rolige fjellområder.
3. Gålå: Dette fjellområdet nær Vinstra er kjent for sitt vakre landskap og gode muligheter for langrenn og skiturer. Gålå tilbyr også en roligere atmosfære for de som søker avslapning. Alpinbakke for hele familien.
4. Kvitfjell: Med sine varierte skiløyper og moderne fasiliteter er Kvitfjell et flott sted for høyfjellsferie. Her kan du nyte både utfordrende løyper og en fantastisk utsikt. Populært skianlegg i påsken, kun 35 min fra Heidal Rafting i Sjoa.
5. Rondane: Nasjonalparken Rondane gir deg muligheten til å oppleve vill og uberørt natur. Det er flere hytter og overnattingssteder i området som gir deg en autentisk fjellopplevelse.
6. Venabygdsfjellet: Dette fjellområdet mellom Ringebu og Øyer er kjent for sitt vakre landskap og gode skiforhold. Det er et roligere alternativ for de som ønsker å komme unna de større skianleggene.
7. Lemonsjøen: Midt mellom Besseggen og Gudbrandsdalen, raftingelva Sjoa og Galdhøpiggen ligger Lemonsjøen – porten til Jotunheimen. Her nyter du flotte skiløyper og fin alpinbakke.

Påskeferien er en fin tid for familier å tilbringe tid sammen. Å dra på fjellet gir muligheten til å være samlet i vakre omgivelser, skape minner og delta i felles aktiviteter.

Velkommen til fjells!

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: