Å legge ferien til Sjoa i Gudbrandsdalen, er en fantastisk opplevelse. Her er fem grunner til å velge Sjoa som destinasjon:

  1. Spennende rafting i Sjoa: Sjoa er kjent for å tilby utfordrende og spennende raftingopplevelser. Utforsk Sjoa-elven med varierte stryk og nivåer, perfekt for både nybegynnere og erfarne elveraftere.
  2. Via Ferrata Sjoa: Prøv Sjoa Via Ferrata, en klatrerute med faste kabler, stiger og broer. I Sjoa kan du klatre den 250 meter lange ruta opp mot Slåfjellet, og nyte spektakulær utsikt over Sjoa og Gudbrandsdalen.
  3. Naturskjønne omgivelser: Tettstedet Sjoa ligger der elven Sjoa møter Gudbrandsdalslågen. I øst finner man Rondane, og i vest Jotunheimen. Populære fjellturer, som Rondslottet og Besseggen er mindre enn en times kjøretur fra vår base. Galdhøpiggen er også i nærheten. Mange barnefamilier som besøker oss har først gått Galdhøpiggen, før de avslutter med en raftingtur for familen. Utforsk det vakre landskapet med frodig vegetasjon, majestetiske fjell og det beroligende elvebruset.
  4. Varierte utendørsaktiviteter: Utover rafting og klatring, tilbyr Sjoa et mangfold av utendørsaktiviteter. Enten det er fotturer, sykling eller rett og slett å nyte roen i naturen, finnes det muligheter for alle som ønsker å oppleve friluftslivet. Heidal Rafting i Sjoa tilbyr også elvebrett i Sjoa, juving i Sjoa og Sjoa Via Ferrata.
  5. Matopplevelser: Nord-gudbrandsdalen byr på fantastiske matopplevelser og området har mange gode og unike restauranter. Hindsæter, Vianvang, Brimi Sæter og Fossheim er bare noen av disse. Kontakt oss gjerne for tips og mer informasjon.Velkommen til Heidal Rafting i Sjoa!

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: