Juli måned har ikke kommet med sommerværet som mange har håpet på, men fortvil ikke! Rafting i Sjoa er nå på sitt aller beste, mye takket være all nedbøren vi har fått.

De fleste drømmer om sol og varme i sommermånedene, men i Norge vet vi at været kan til tidervære veldig ustabilt, med opptil fire årstider på samme dag. Regn, litt sol, regn, hagl, og mer regn. I år er intet unntak og vi har fått regn i massevis. Dette betyr prima forhold for rafting og siden du blir våt uansett er rafting i Sjoa en ypperlig aktivitet selv om det regner. Sjoa elv kommer fra innsjøen Gjende som ligger mellom Besseggen og Knutshø. Nedbørsfeltet består av store deler av Valdresflya, områdene rundt Sjodalen, Glittertind og Veodalen.

Værmeldingen de neste dagene antyder enda mer regn. Dette vil gjøre at vannføringen i Sjoa holder seg på et veldig bra nivå. Vi har turer for alle aldre og vanskelighetsgrader. Les mer om våre raftingturer her.

Dersom dere har prøvd rafting i Sjoa før, kan vi virkelig anbefale en tur på elvebrett. Dette er ennaturlig oppfølger til rafting og vi tilbyr både familieelvebrett og elvebretturer for voksne. Les mer om disse turene her.

Skulle du tilhøre de som ikke er så glad i vann tilbyr vi også aktiviteter på land. Hva med vår Via Ferrata. Ny av fjoråret og med veldig gode tilbakemeldinger!

Vi sees på Sjoa!

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: