Gode grunner for å velge norgesferie på Sjoa i sommer:

  1. Utendørsaktiviteter: Sjoa er et flott utgangspunkt for utendørsaktiviteter. Heidal Rafting tilbyr et bredt utvalg av raftingturer, juvturer, elvebretturer, samt via ferrata og tauaktiviteter. Alle våre aktiviteter er med kvalifiserte guider og topp utstyr. Ellers tilbyr området også rideturer, moskussafari og hundekjøring bare for å nevne noe. Kontakt oss eller sjekk nasjonalparkriket.no for mer informasjon og inspirasjon.
  2. Spektakulær natur: Sjoa, og områdene rundt, byr på fantastisk natur. Sjoa ligger plassert midt i Gudbrandsdalen med kort vei til Jotunheimen i vest, Rondane i øst og Dovrefjell i nord. Det er også kun 2,5 timer til Geiranger og verdensarvfjorden. Sjoa er derfor et perfekt mål eller stoppested for deres norgesferie.
  3. Uendelige turmuligheter: Nasjonalparkene og fjellområdene rundt Sjoa byr på en rekke flotte turmuligheter. Klassikere som Besseggen, Galdhøpiggen, Glittertind, Rondeslottet og Snøhetta er alle veldig populære turer. Med Sjoa som utgangspunkt kan man fint velge og vrake blant noen av landets mest populære turer, men også skjulte perler. Kontakt oss for tips. Det finnes alltid en tur som passer!
  4. Variert overnattingstilbud: Vi tilbyr alt i fra teltplass til rom inne. Alle våre rom har egne bad, og sengetøy og håndklær er alltid inkludert. I området finner man også mange unike overnattingsmuligheter, alt ifra dometelt til trehytter, og overnatting på gamle gårder.
  5. Vakre kulturlandskap og gamle hus: Gudbrandsdalen byr på flott kulturlandskap og mange gamle gårder. Visste du forresten at Heidal har størst konsentrasjon av fredede hus og bygninger i landet. Noen av gårdene er til og med totalfredet.
  6. Matkultur: Gudbrandsdalen, og spesielt Nord-Gudbrandsdalen, byr på mange flotte matopplevelser. Arne Brimis Vianvang ligger kun en halvtimes kjøretur fra vår base og området kan ellers skilte med utallige flotte gårdsrestauranter og andre matopplevelser. Kontakt oss for gode tips. Vi tilbyr også god frokost, lunsj og middag til en overkommelig pris.
  7. God plass og infrastruktur: Hos oss har dere god plass med store utendørsområder, flotte fellesarealer og gratis parkering. Skulle dere komme med tog kan vi være behjelpelige med transport fra og til Otta Stasjon. Alle våre rom og fellesarealer har trådløst fibernett slik at familien kan slappe av med en film eller serie etter endt dag.
  8. Lav krone, og dyr euro og dollar: Utenlandsferien har i det siste blitt mye dyrere på grunn av den lave kronekursen. Ta heller norgesferie, og støtt norsk næringsliv og arbeidsplasser.
  9. Ha det gøy!: En tur til Sjoa i sommer er gøy uansett om dere reiser som familie, venner, par, firma eller skoleklasse. Vi har garantert noe som passer for deg og ditt følge!

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: