Sjoa er den mest populære elven for rafting og vannsport i Norge, og er anerkjent som en av verdens beste. Sjoa tiltrekker seg hvert år flere tusen besøkende som jakter de berømte bølgene i Sjoa. Noe av det som gjør rafting i Sjoa så unikt er den relativt lange sesongen (mai til oktober), jevn tilgang på vann (selv i lange perioder med tørt vær) og hele fire kommersielle seksjoner. Sjoa tilbyr enkle familieturer til svært avanserte raftingturer. Med andre ord, det finnes noe for enhver smak enten det er din første eller tiende gang på rafting. Er du usikker på hvilken raftingtur i Sjoa som passer for deg, tar du kontakt. Sammen finner vi den perfekte tur for deg og din gruppe!

Alle våre raftingturer begynner med oppmøte på vår base på Sjoa. Her møtes gjestene av guidene, og etter en liten introduksjon av dagen, får alle utlevert utstyr. Utstyret består av våtdrakt og jakke, redningsvest, sko og hjelm. Vi har utstyr i alle størrelser, fra 116 cm til 6XL. Dere skifter i garderober hos oss før vi hopper på bussen. Litt avhengig av hvilken type raftingtur, tar det mellom 5 og 25 minutter å komme seg til elva der hvor raftingturen nedover Sjoa begynner. Alle vår raftingturer avsluttes der hvor vi møttes tidligere på dagen. Vi serverer kaffe, te og saft, og om noen ønsker noe annet er det også mulighet for å få kjøpt dette. Vi tar bilder av de fleste raftingturer. Disse blir vist etter tur, og det er mulighet å kjøpe bilder av din båt.

I tillegg til å være en actionfylt opplevelse, er også rafting i Sjoa en utrolig flott naturopplevelse. Sjoa elv har sitt utspring fra innsjøen Gjende, med Besseggen ruvende på ene, og Knutshø på andre siden. I tillegg renner mye av Sjoa gjennom Heidal, og Heidal er stedet i Norge med flest vernede hus og bygninger. Turene byr derfor også på flott kulturlandskap kombinert med trange, dype og utilgjengelige juv.

Få raftingelver i verden kan skilte med samme sikkerhetsstatistikk som Sjoa. Organisert rafting i Sjoa er veldig trygt og med svært få alvorlige ulykker. Våre guider har lang erfaring fra mange forskjellige land og elver. Fordelen med å ha en bredt sammensatt og internasjonal gruppe er at man får stadig nye impulser og erfaringer fra andre steder. Dette gjør at våre sikkerhetsprosedyrer er i stadig utvikling og forbedring. Din sikkerhet er det aller viktigste og vi råder alle deltakere å stille spørsmål før, under og etter tur dersom noe er uklart.

 

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: