BUDDY TOUR SJOA

Here is an idea for a package that will work for both those who are a little more cautious at the beginning and those that are looking for something rather wild.

Send us an inquiry and tell us how many of you there are, maybe your budget, and we will work out a deal that suits you.

Rafting in Sjoa

 • Daytrip Rafting in Sjoa
 • Age limit: 15+
 • Price: from NOK 2260 per person

Rafting & Canyoning

 • Two exciting activities
 • Age limit: 15+
 • Price: from NOK 3370 per person

Rafting & Via Ferrata

 • Mountain & Water
 • Age limit: 15+
 • Price: from NOK 3270 per person

Rafting & Riverboard

 • Two wet and wild experiences
 • Age limit: 15+
 • Price: From 2750 per person

Extreme

 • Rafting, riverboard, bridge swing & extreme canyoning
 • Age limit: 18+
 • Price: From NOK 5515 per person

Rafting in Sjoa 1-2-3

Heidal Rafting i Sjoa er et perfekt utgangspunkt for en uforglemmelig vennetur til Sjoa. Selv om vi tilbyr mange ulike produkter og pakkeløsninger, ønsker de aller fleste av våre gjester rafting i Sjoa som hvertfall èn av aktivitetene.

Når man er på vennetur med Heidal Rafting i Sjoa skal man slappe av. Hos oss får dere overnatting, mat og aktiviteter på ett og samme sted. Parker bilen ved ankomst, så ordner vi resten – mer lettvint blir det ikke! Selv om vi også tilbyr overnatting i lavvo og gapahuk, velger de fleste innendørs overnatting på rom. Vi tror det gjør mye med opplevelsen å kunne slappe av i en god seng, og med en god varm dusj etter en lang dag med aktivitet ute. Vi har rom i forskjellige størrelser, og alle kommer med oppredde senger, håndklær og egne bad. Våre pakker er all-inclusive og inkluderer aktivitet(er), overnatting og alle måltider (unntatt drikke). Gi beskjed om eventuelle allergier og matpreferanser i god tid før ankomst.

Når man planlegger for rafting i Sjoa kan det være lurt å ha noen ting i bakhodet:

1. Sesongen hos Heidal Rafting begynner i mai og avsluttes siste helg i september. Det er vanligvis minst vann først og sist på sesongen. Mest vann får dere fra medio til slutten av juni. Litt avhengig av hvilken aktivitet eller raftingtur i Sjoa dere velger, ta gjerne kontakt med oss. Vi har en noenlunde idé om hvordan forholdene for de ulike aktivitetene vil være på ønsket dato.

2. Når dere planlegger tur til Sjoa må man først kartlegge hvem som skal være med og hva de forskjellige deltakerne ønsker. Ofte har noen vært på rafting tidligere, mens for andre er det første gang. Man må derfor prøve å finne en raftingtur som passer alle, og det har vi! Dersom dere ønsker mye action, eller alle har vært med rafting før, kan rafting i Sjoa gjennom Åsengjuvet eller Åmodtfallene være gode alternativer. Disse turene er vannstands sensitive, og kan ikke gjennomføres gjennom hele sesongen. Ta kontakt slik at vi sammen kan finne et godt alternativ til deres gruppe.

3. Innimellom opplever vi at noen ikke ønsker å være med på rafting fordi de er litt nervøse. Dette har vi full forståelse for. Ring gjerne og snakk med oss før booking. Vi er helt ærlige om våre produkter og ofte ser vi at etter en oppklarende telefonsamtale er mange av de eventuelle bekymringene borte. Hvis vedkommende allikevel ikke ønsker å være med på rafting har vi mange andre flotte aktiviteter her på Sjoa å velge mellom. Juving og Via Ferrata er to aktiviteter som skiller seg fra rafting, og er gode alternativer for en super dag ute i naturen.

Ovenfor er et utvalg av våre mest populære pakkeløsninger i Sjoa. Dersom dere ikke finner det dere er ute etter kan vi skreddersy et opplegg som passer deres ønsker.

Orderform

X

Fill out the form, and we will suggest a tour package for you. Sending in is completely non-binding.


Name:*
Email:*
Phone:
Checkin:
Accommodations?
Adults: Children(7-13): 
**Children below the age of 7 should not raft.
Activity: Extra information: